top of page
341_logo_2024.png

TREI SFERTURI ȘI UN ÎNTREG

Expoziție de Fotoreportaje

341_punct.png

Bine ai venit!

Îmi face plăcere să te informez că ai fost selectat(ă) pentru a participa la proiectul nostru fotografic „Trei Sferturi și un Întreg”!

Expoziția „Trei Sferturi și un Întreg” este structurată în patru direcții principale: afaceri, meșteșuguri, arte și educație. Fiecare direcție explorează și evidențiază contribuțiile semnificative ale acestor domenii la viața și identitatea orașului Constanța, prezentând atât activitatea zilnică cât și poveștile oamenilor din spatele fiecărei inițiative. Mai multe detalii aici.

Această pagină îți va ghida pașii următori și îți va oferi toate informațiile necesare pentru a te pregăti pentru acest proiect fotografic dedicat comunității din Constanța. Iată ce urmează:

1. Completarea Chestionarului

Te rugăm să completezi chestionarul de onboarding pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine activitatea ta și preferințele pentru ședința foto.

2. Detalii despre Programarea Ședinței Foto

Informații despre cum și când va fi programată ședința foto.

3. Ghid pentru Pregătirea Ședinței Foto

Sfaturi pentru pregătirea locației.

Recomandări privind îmbrăcămintea și accesoriile.

Implicarea echipei și a altor persoane.

4. Drepturi și Utilizarea Fotografiei

Detalii despre drepturile de autor și utilizarea fotografiilor.

Permisiunea de utilizare a fotografiilor de către participanți pe canalele lor proprii.

341_poster.png
341_punct.png
onboarding_q

Chestionar de Onboarding

Ce aspecte dorești să evidențiem în cadrul ședinței foto? (alege unul sau mai multe)
Care este disponibilitatea ta pentru ședința foto? (data/ora preferată)
:
Ești de acord să participi la evenimentele de deschidere ale expoziției?
da
nu
poate
Ai nevoie de asistență suplimentară pentru pregătirea ședinței foto?
da
nu
Cum intenționezi să utilizezi fotografiile primite? (alege una sau mai multe)
341_punct.png
341 detalii programare

Programarea ședinței foto va fi realizată după completarea formularului de onboarding. Vei fi contactat(ă) de echipa noastră pentru a stabili detaliile și pentru a confirma data și ora convenabile pentru tine.

341_punct.png
Ghid pentru Pregatire

Pentru a asigura o ședință foto reușită, te rugăm să urmezi aceste recomandări:

  1. Locație: Asigură-te că spațiul este curat, bine iluminat și organizat. Îndepărtează orice obiecte care nu sunt relevante pentru fotografii.

  2. Îmbrăcăminte: Alege ținute care reflectă personalitatea și activitatea ta. Recomandăm culori neutre și evitarea hainelor cu logo-uri mari sau imprimeuri stridente.

  3. Echipă: Implică membrii echipei care doresc să fie fotografiați. Asigură-te că toată lumea este pregătită și informată despre ședință.

  4. Obiecte și Produse: Pregătește orice produse, instrumente sau obiecte pe care dorești să le incluzi în fotografii. Acestea ar trebui să fie curate și prezentabile.

  5. Activități: Planifică câteva activități reprezentative pe care să le desfășori în timpul ședinței foto. Acestea vor adăuga dinamism și autenticitate fotografiilor.

341_punct.png
drepturi

Drepturi și Utilizarea Fotografiei

  1. Drepturi de Autor: Fotografiile realizate în cadrul ședinței foto vor fi deținute de Andrei Nemirschi/STUDIO NEMIRSCHI. Veți primi permisiunea de a utiliza aceste fotografii pentru promovarea propriei afaceri sau activități pe site-uri web, rețele sociale și materiale de marketing.

  2. Utilizare Personală și Profesională: Veți primi copii digitale ale fotografiilor pentru a le utiliza în scopuri personale și profesionale. Acestea pot fi folosite pentru a promova activitatea voastră și pentru a atrage noi clienți sau colaboratori.

  3. Creditarea Fotografiei: Atunci când utilizați fotografiile pe site-uri web, rețele sociale sau în materiale de marketing, vă rugăm să menționați Andrei Nemirschi/STUDIO NEMIRSCHI pentru a respecta drepturile de autor și a sprijini promovarea expoziției.

  4. Restricții de Utilizare: Fotografiile nu pot fi vândute, revândute sau utilizate în scopuri comerciale fără permisiunea scrisă a Andrei Nemirschi/STUDIO NEMIRSCHI. Orice utilizare care nu este specificată în această secțiune necesită acordul nostru prealabil.

  5. Partajarea și Distribuirea: Sunteți încurajați să partajați fotografiile pe rețelele sociale și alte platforme online pentru a promova atât activitatea voastră cât și expoziția „Trei Sferturi și un Întreg”. Vă rugăm să folosiți hashtag-ul oficial al expoziției [#Expozitia341] pentru a ajuta la creșterea vizibilității proiectului.

Vă mulțumim pentru respectarea acestor cerințe și pentru contribuția voastră la succesul și promovarea expoziției „Trei Sferturi și un Întreg”.

341_punct.png
nemirschistudio_edited.png
bottom of page