top of page
314_logo_2024.jpg

TREI SFERTURI ȘI UN ÎNTREG

Expoziție de Fotoreportaje

Expoziția „Trei Sferturi și un Întreg” este un proiect artistic inovator, compus din fotoreportaje realizate în sesiuni de 45 de minute – trei sferturi de oră – menite să surprindă esența (reflectând întregul din titlu) unor afaceri notabile din Constanța. Creată de ing. Andrei Nemirschi, un artist dedicat poveștilor comunității, expoziția își propune să capteze și să celebreze diversitatea și vitalitatea afacerilor locale, oferind o perspectivă unică asupra acestora.

341_social_share.jpg

Ce este „Trei Sferturi și un Întreg”?

Expoziția „Trei Sferturi și un Întreg” este un proiect fotografic care își propune să capteze esența diverselor afaceri din Constanța prin sesiuni foto de 45 de minute. Fiecare fotoreportaj va include imagini ale produselor, spațiilor de lucru și portrete ale echipei dumneavoastră, combinate într-un stil artistic care să reflecte identitatea și unicitatea afacerii.

De ce să participați?

Promovare Gratuită: Afacerea dumneavoastră va beneficia de expunere gratuită într-un cadru artistic și profesionist.

Vizibilitate Ridicată: Expoziția va atrage un public divers, asigurând vizibilitate în rândul comunității locale.

Marketing Eficient: Participarea în cadrul expoziției va fi un instrument de marketing excelent, evidențiind profesionalismul și calitatea serviciilor sau produselor oferite de dumneavoastră.

Materiale de Calitate: Veți primi fotografii profesionale pe care le puteți folosi ulterior pentru promovare în propriile campanii de marketing.

 

Cum se desfășoară?

Planificare: Vom discuta împreună pentru a stabili detaliile ședinței foto, astfel încât să surprindem cele mai relevante și reprezentative aspecte ale afacerii dumneavoastră.

 

Fotografierea: În ziua stabilită, voi veni la locația dumneavoastră și vom realiza sesiunea foto într-un interval de 45 de minute, captând esența activității și a echipei.

Post-procesarea: Fotografiile vor fi editate și pregătite pentru expoziție, asigurându-ne că fiecare imagine reflectă profesionalismul și calitatea afacerii.

Expoziție: Imaginile vor fi expuse într-un cadru artistic, atrăgând atenția publicului și promovând afacerea dumneavoastră într-un mod unic.

 

Diverse Afaceri Implicate

Expoziția va include o gamă variată de afaceri, de la hotelieri, constructori, cafenele și restaurante, până la frizerii, ateliere auto, și multe altele. Participând, veți face parte dintr-o comunitate de afaceri diverse și interesante, fiecare contribuind la succesul acestui proiect unic.

bottom of page